Ramsa Hava Savunma San Araş Geliş Müh Tic Ltd Şti
Ofis Hizmetleri
Yenimahalle, Ankara
1.677 ziyaretçi 1 takipçi

Yazılım Geliştirme Uzmanı

Merhaba,
Biz bir grup şirketiyiz ve 8 farklı alt şirkete ait kurumsal web sitelerine ihtiyacımız var. Şirketin vizyonu Kurumsal kimliğini, büyüklüğünü ve gücünü yansıtacak şekilde yapılmalıdır. Bu 8 şirketin 3 ana teması olmalı. Şirket Türlerimiz aşağıdaki gibidir:
1- Holding Sitesi örnek siteler: https://corporate.exxonmobil.com/ , https://www.koc.com.tr/
2-E-Ticaret Sitesi örnek siteler: https://www.grainger.com/
3- 5 Farklı Sektörde Diğer Firma Siteleri (Not: Hepsi aynı tema üzerinden devam edecektir.) örnek site: https://www.festo.com/us/en/
Yönetici kullanıcı sisteme tek bir panelden giriş yapmalıdır. Tüm siteleri tek bir panel altında barındırmalıdır. Tüm sitelerin yönetici düzenlemeleri aynı panelde olmalıdır. Kaynak kodlarına sahip olmalıyız. 5 firma için oluşturulacak aynı tema çok dinamik olmalı ve panelden renk seçimine kadar yapılmalıdır. - Tüm sayfalarda SEO çalışması yapılmalıdır: - Sayfa yükleme optimizasyonu - Kullanıcı dostu (kolay okunabilirlik, kolay gezinme) - İlişkili web sitelerinin bağlanması - Ziyaretçiler için içerik, özet ve etiketleme - Google Analytics bölgesi - İçerik meta açıklamaları - Kısa, basit ve okunabilir URL'ler - resimli anahtar kelimeler - Mobil uyumluluk - Video içerik sunumu - Ortak Panel - Çok dinamik - Broşür ve katalogların sorunsuz çalışması - Çoklu dil desteği (Türkçe, İngilizce, Almanca, Arapça, Rusça, 3D model görüntüleme - Site değişikliği nedeniyle mevcut sistemlerde gerekli olacak entegrasyonlar - Otomatik datasheet hazırlama özelliği - Mobil entegrasyon - İK planlama ve otomatik mail yönlendirme entegrasyonu - Tüm siteler için toplam min. 200 e-posta adresi - Günlük posta sınırı, posta başına minimum 3000 posta - Otomatik ziyaretçi trafiği kayıt işlemleri ve algılama için ziyaretçilerin IP adresi entegrasyonu.
**MsSql, .Net MVC5, C# dili ile Code First yapısı kullanılarak yapılacak.**

Aranan Nitelikler

İlan Başvurulara Aktif Değil

Benzer İş İlanları