İzmir Genetik Araştırma ve Tic Ltd Şti
Sağlık
Konak, İzmir
36.892 ziyaretçi 55 takipçi

Ürün Müdürü

İzmir Genetik, Kadın Doğum, Yeni Doğan, İç Hastalıklar, Dermatoloji, Kardiyoloji ve Onkoloji alanında birçok ileri teknolojik Genetik Testi ülkemize, gerekli uzmanlık ve hassasiyet ile kazandırmayı amaçlamaktadır.
Yurt dışında (Chicago, New York ve Londra) da faaliyetleri bulunan firmamız yeni nesil genetik testlerin gerekli uzmanlık dahilinde ülkemize kazandırılması için büyük çaba sarf etmektedir.

Genetik Test Aktif Tanıtım-Pazarlama-Satış alanında, başta İzmir ve İstanbul olmak üzere tüm Türkiye'de pazarlama ağımızı genişletmek ve geliştirmek üzere "Ürün Müdürü" çalışma arkadaşları aramaktayız.

Sağlık sektörümüzde, özellikle genetik test ve analiz alanında mevcut büyük boşluğu doldurmak amacıyla kurulan şirketimizin mevcut ve gelecekteki ürünlerinin pazarlamasını yapabilecek adayların başvurmalarını rica ederiz.
Adaylar ön elemeyi geçmeleri halinde bireysel görüşmeye çağrılacak ve aramıza yeni katılan arkadaşlar ise 3 günlük yoğun bir eğitim programının ardından ürün uzmanlarımızın arasına katılacaktır.

Başvuru için genetik alanında önce bir eğitime gerek yoktur.
Seçilen adaylara verilecek 3 günlük bir eğitim sonrasında gerekli tüm pazarlama materyalleri ve bilgileri sağlanacaktır.
Sağlık Teknikerliği, Hemşirelik veya ilgili bölümlerden mezun olmak (Kan alma sertifikası/eğitim/deneyimine sahip olmak) önemli bir artı olacaktır.

Aranan Nitelikler

İlan Başvurulara Aktif Değil

Firmanın Diğer İş İlanları

Benzer İş İlanları