Estherian Clinic Sağlık Hiz San Tic Ltd Şti
Sağlık
Şişli, İstanbul Avrupa
3.373 ziyaretçi 0 takipçi

Tercüman

“Your Beauty, Our Expertise “ Vizyonunu benimseyen şirketimiz, Sağlıkta Türkiyedeki Sağlık turizmine değer katarak vizyonumuzu , uzman kadrosu ile uluslararası standartları benimseyerek kişiye özel transfer ve lüks otellerde konaklama hizmeti ile ISO 9001 belgeli, Şişli Genel Merkez , Küçükçekmece Ağız Diş Sağlığı ünitesi, Bağcılar ve Atakent şubeleri ile toplamda 4 farklı lokasyonda aktif hizmet vermektedir. Beşinci şubemizin hazırlıkları Sefaköy Lokasyonunda yapılmakta olup, Uzun soluklu güvenli başarı hikayemizi TIP MERKEZİ açarak taçlandırmayı hedefliyoruz.

Bünyemizde maaş ve prim olanaklar eşliğinde görevlendirilmek üzere "İNGİLİZCE, ARAPÇA, RUSÇA, ALMANCA, İTALYANCA, İSPANYOLCA, FRANSIZCA,RUMENCE,BURGARCA" dillerinden en az birini Ana tercihen İNGİLİZCE dilinin ilaveten iki dili bilen ŞİŞLİ Lokasyonu'na ulaşım sorunu olmayan "Tercüman/Satış Uzmanı" arayışımız bulunmaktadır.

İş Tanımı:

*Hastalarla etkili iletişim kurmak, tedavi sürecinde hastalara destek olmak, sorularını yanıtlamak ve gerektiğinde bilgilendirici rol üstlenmek,




Aranan Nitelikler

Benzer İş İlanları