Merkez Teknik Servis Hizmetleri
Tamir, Bakım, Servis ve Ekipmanları
Kadıköy, İstanbul Anadolu
10.170 ziyaretçi 5 takipçi

Sekreter

Anadolu Yakası Göztepe Yetkili Servis Şubemizde Çalışacak ''Sekreter'' alınacaktır.

Wilo Initial Line Yetkili Satış Noktası olan ve Teknik Servis hizmetleri veren Merkez Teknik Mekanik, sektörde 2002 tarihinden bu yana İstanbul içi Sirkülasyon, satrifüj, temiz su dalgıç, endüstriyel, basınçlı santrifüj pompaları, yangın ve atık su hidroforları, foseptik tahliye cihazları alanında tüm ürünlerin montaj ve teknik servisi, tamiri ve bakımı üzerine faaliyetlerini tamamen müşteri ilişkileri üzerine kurmuş, müşterilerin sadece ihtiyacı olan ürüne değil aynı zamanda ürün sonrası hizmete 7 Gün/24 Saat ulaşılması sağlanmıştır.

Ürün odaklı değil ‘Müşteri Odaklı’ çalışma prensibi ile referanslarını kendisi için başarı olarak elde etmiştir.

Wilo Initial Line ürünlerinin satışı, hazırlanması, onarımı, bakımı, kurulması ve yerine montajı; modern sistemler için, gerekli donanıma sahip ve yeni teknikleri kullanabilen profesyonel ekibimiz tarafından yapılmaktadır.

Merkez Teknik Mekanik değişen müşteri istek ve beklentileri, yapılan takım çalışmaları ile analiz edilerek projelendirilir. Amacımız; değişimi yöneterek müşteri istek ve beklentilerini sürekli karşılamak, yeni çözüm ve hizmetlerle müşterilerimizi geleceğe taşırken hizmet verdiğimiz her alanda daima güçlenerek büyümek

Aranan Nitelikler

İlan Başvurulara Aktif Değil

Benzer İş İlanları