Ck Organizasyon
Gayrimenkul
Çankaya, Ankara
6.746 ziyaretçi 3 takipçi

Reklam ve Sponsorluk Satış Uzmanı

Sportif ve kültürel etkinlikler alanında faaliyet gösteren, yeni kurulan şirketimize projelerimizin tanıtılması ve pazarlanması konularında Satış Uzmanları istihdam edilecektir.

Uluslararası ve ulusal federasyonlar ile güçlü olan ilişkilerimizi daha da geliştirecek, spor ve kültürel etkinliklerin ekonomisini değerlendirecek, büyüme planlarımızda birlikte büyümeyi önemseyen çalışma arkadaşlarımızla geleceğimizi kurmak istiyoruz.

Uluslararası ve ulusal etkinliklerin tanıtılması, pazarlanması, sponsor ve reklam anlaşmaları oluşturma hedefli halkla ilişkiler alanlarında severek çalışacak, sorumluluk almayı seven yaratıcı, dinamik iş arkadaşları ile tanışmayı ümit ediyoruz.
Mevcut marka ve müşterilerimiz ürünleri ile tanıtılması ve pazarlanması çalışmalarımızda iş geliştirecek dinamizme sahip adayların iletişimini bekliyoruz. Uluslararası sportif ve kültürel etkinliklerine reklam ve pazarlama yanı sıra sponsorluk çalışmalarında tecrübe sahip çalışma arkadaşları tercih sebebi olacaktır.
Sinema ve TV ile eğlence sektörlerine yayılacak çalışmalarımızda kendini geliştirmek isteyen tecrübesi olmayan ve kendine yatırım yapmak isteyen arkadaşlara da ayrı tekliflerimiz olacaktır.
Haftalık 5 gün çalışma prensibinde maaş artı teşvik hedefli prim sistemi ile aylık gelirinizi çalışmanız ile eş değer olarak yükseltebileceğiniz,
Uzun süreli düşünebileceğiz bir iş alanı olmakla beraber uluslararası organizasyonlar ile keyifli bir gelecek planlayabileceğiniz iş teklifimizde en az bir yabancı dil tercih sebebidir.

Aranan Nitelikler

İlan Başvurulara Aktif Değil

Benzer İş İlanları