Ck Sport & Organisation Agency
Reklamcılık
Çankaya, Ankara
6.159 ziyaretçi 3 takipçi

Pazarlama Uzmanı

Spor, Sanat ve Kültürel etkinlikler alanlarında faaliyet gösteren yeni kurulan şirketimize, projelerimizin tanıtılması, pazarlanması konularında tecrübeli "Pazarlama Uzmanı" istihdam edilecektir.

Uluslararası ve ulusal etkinliklerin tanıtılması, pazarlanması, sponsor ve reklam anlaşmaları ile halkla ilişkiler alanlarında severek çalışacak, sorumluluk almayı seven yaratıcı iş arkadaşları ile tanışmayı ümit ediyoruz.
Özellikle Uluslararası spor ve kültürel etkinliklerin pazarlanmasında, Sinema ve TV ile eğlence sektörlerinde reklam ve pazarlama yanı sıra sponsorluk pazarlama tecrübelerine sahip çalışma arkadaşları tercih sebebi olacaktır. Bu sahada kendini geliştirmek isteyen tecrübesi olmayan ve kendine yatırım yapmak isteyen arkadaşlara da ayrı tekliflerimiz olacaktır.
Uluslararası ve ulusal federasyonlar ile güçlü olan ilişkilerimizi daha da geliştirecek, spor ve kültürel etkinliklerin ekonomisini değerlendirecek, büyüme planlarımızda birlikte büyümeyi önemseyen çalışma arkadaşlarımızla geleceğimizi kurmak istiyoruz.
Maaş + mantıklı prim sistemi ile aylık gelirini çalışması ile eş değer olarak artırabileceği, uzun süreli düşünebileceği bir iş alanı olmakla beraber uluslararası organizasyonlar ile keyifli bir gelecek planlayabilirsiniz.
Yabancı dil olarak en az İngilizce önemli olup ikinci bir yabancı dil tercih sebebidir.

Aranan Nitelikler

İlan Başvurulara Aktif Değil

Benzer İş İlanları