Strocast Yapı ve Cephe Sistemleri San ve Tic A.Ş.
İnşaat
Bayraklı, İzmir
6.792 ziyaretçi 2 takipçi

Pazarlama Elemanı

2010 Yılından itibaren, önce Rusya/Moskova olmak üzere inşaat sektöründe projeler gerçekleştiriyoruz. 2014 yılında yaptığımız bazı yatırımlar şirketimizi daha sağlam zemine oturtabilmek üzere marka olarak bilinmemizi sağladı. Piyasa da kabul gören işleyişle kaliteden ödün vermeden teknik ekibimizle her projede emeğimizin karşılığını aldık.

Şirketimiz her geçen gün büyümekte hedef ve çalışmalarına yenilerini katarak yoluna hızlı ve aktif şekilde devam etmektedir. Dürüstlük, şeffaflık ve güven ilkelerinden ödün vermeden faaliyet gösteren firmamız, yapımına başladığı her proje de; yeni imalat, tadilat, inovasyon, iç mimari, dış cephe ve tüm yapı sektörü kalemlerinde yine kaliteden ödün vermeden zamanında ve eksiksiz bir şekilde tamamladı.

Sektörün bir çok alanında gerçekleştmiş olduğumuz projelerde genç, dinamik, eğitimli, bilime ve yenilikçiliğe değer veren uyumlu, sorumluluk alabilen ve şirketin felsefi değerleri çerçevesinde amaçları olan, gelecek nesillerin daha da kaliteli ve sağlıklı yaşam sürdürebilecekleri yeni projelerin tasarlanmasın da teknolojinin önemini de aynı zamanda takip STROCAST YAPI VE CEPHE SİSTEMLERİ SAN. TİC. A.Ş bundan sonra da projelerinde gurur duymaya devam edecektir. Tek amacımız kalite, ayrıcalık ve müşteri memnuniyetidir.

Aranan Nitelikler

İlan Başvurulara Aktif Değil

Benzer İş İlanları