Kitaplar Gelsin Basım Dağıtım Yayımcılık Ltd Şti
Eğitim Kurumları
Yenişehir, Mersin
22.850 ziyaretçi 11 takipçi

Müşteri Temsilcisi

GENEL NİTELİKLER VE İŞ TANIMI
Başvuru yapacak kişilerin açıklamayı okuması önemle rica olunur.

Kurumumuz
Online Eğitim veren bir dershaneyiz. Tüm eğitim süreçlerimiz Online yapılmakta olup Öğrencilerimiz ve Ders veren Öğretmenlerimiz Tüm Türkiye'ye Hitap etmektedir.
Derslerimiz KPSS ve ÖABT sınavlarına dönük olup öğrencilerimizin %90'ı Üniversite mezunu atanmak için sınava hazırlanan Öğretmenlerdir.

Çalışma Pozisyonu
Online Eğitimlerimize kayıt olmak için gelen Telefon aramaları, Whatsapp yazışmaları, Telegram ve sosyal medya mesajları ile gelen başvurularda kurslarımız ile ilgili bilgi verilecektir.
Kurumumuza kayıtlı öğrencilerimizin sistemimiz ve kurslarımız ile ilgili soruları cevaplandırılacak tüm görüşmeleri telefon ve bilgisayar üzerinden yapılacaktır.
Başvuru yapacak kişilerin öncelikle resmi web sitemiz tkmakademi.com ve instegram hesaplarımızı incelemesini rica ederiz.

Çalışma Saatleri:
Kurumumuz 09:00-21:30 arası açık olup vardiya sistemi ile çalışılmaktadır. 1. vardiya sistemimiz 09:00-18:00 arası ikinci vardiya sistemimiz ise 12:30-21:30 arasıdır. Her iki vardiyaya da uyum sağlayabilecek mesai arkadaşları tercih edilecektir. Bu sebeple tercihen bekar kişilerin başvuruları alınacaktır.

Aranan Nitelikler

İlan Başvurulara Aktif Değil

Firmanın Diğer İş İlanları

Benzer İş İlanları