Yoozoo Games Turkey
Bilişim
Zeytinburnu, İstanbul Avrupa
3.467 ziyaretçi 1 takipçi

Long Term Sudanese Intern

Uzun Dönem Sudanlı Stajyer (Istanbul)

İstanbul’da bulunan ofisimize enerjik, sorumluluk duygusu yüksek ve oyun dünyasına meraklı bir stajyer arkadaş arıyoruz! Staj döneminiz boyunca şirketin temel yapı ve fonksiyonlarını tecrübe etmenin yanısıra oyun sektörüyle ilgili de tüm temel bilgileri öğrenme şansınız olacak. Oyun geliştirme ve yayınlamayla ilgili temel prensipleri öğreneceğiniz bu süreçte proje ekiplerinde aktif bir rol üstlenecek ve farklı içerikler üreteceksiniz.
Temel olarak içerik üretimine odaklı çalışacağınız bu pozisyonda oyunlarımızın yerelleştirilmesine, Orta Doğu ve özellikle Sudan bölgesindeki oyuncularımızın ilgilisini çekebilecek içeriklerin hikayeleştirilmesi ve oyunlaştırılmasına yardımcı olacaksınız. Yerel içerikleri ve hikayeleri oyunlarımızda en iyi şekilde yansıtabilmek için geliştirme ekibimize yardımcı olacak ve kendi kültürünüzün topluluk içerisindeki elçiliğini üstleneceksiniz.

Long Term Sudanese Intern (Istanbul)

We are seeking an energetic, responsible intern to join our company in Istanbul, Turkey. In this position, you will be expected to learn the ins-and-outs of our daily routines and basics of the gaming industry. You will focus on learning how game development and publish process rolls out and you’ll contribute to real projects in certain aspects.
You will work within the storytelling teams to localize our games and create engaging stories for Middle East and especially Sudanese players. In this role, you’ll act as an ambassador of your own culture and help our development teams to build unique and localized experience for our players.

Aranan Nitelikler

İlan Başvurulara Aktif Değil

Benzer İş İlanları