Pfl Medya Ticaret A.Ş.
Medya
Yenimahalle, Ankara
16.872 ziyaretçi 32 takipçi

İçerik Editörü

Firmamızda görevlendirilmek üzere ''İçerik Editörü '' aramaktayız.

Ulusal ve uluslararası alanda faaliyet gösteren şirketlerin ürün ve hizmetlerini tanıtmak maksadıyla Ankara merkezli olarak kurulmuş olan şirketimiz reklam, tanıtım ve dijital pazarlama hizmetleri vermektedir.
PFL Medya Kasım ayı itibariyle sosyal medya içerik üreticilerine özel olarak oluşturulmuş yeni nesil bir iş modelini siz değerli Genç Profesyonellere duyurmaktan onur duyar.
Şirketimiz 4k kalitesindeki profesyonel ekipmanlarını, profesyonel kurgucusunu, yönetmen ve senaryo desteğini siz değerli içerik üreticilerine sunmaktadır. Sizden beklenen seçmiş olduğumuz içeriği iyi bir ön hazırlıkla üretmek (metin, fotoğraf, ses vb. dijital görseller kullanılarak) ve sunmaktır. İçerik seçimi konusunda ilgi alanlarınız da dikkate alınacaktır.

Yabancı dillerde ve Türkçe içeriklerle çalışma yeterliliğine sahip ekibimiz mevcuttur.
Yabancı dillerden herhangi birisinden içerik üretmek isteyen aday yazılı ve sözlü iletişim konusunda yeterli seviyede olmalıdır.
İçerikler konusunda herhangi bir konu sınırlaması bulunmayıp; haber, spor, magazin, teknoloji, müzik, sağlık, belgesel, trendler vb. türlerde olabilecektir.
Profesyonel bir ofis ortamı ve öğle yemeği tarafımızca karşılanacaktır.

Aranan Nitelikler

İlan Başvurulara Aktif Değil

Benzer İş İlanları