Coldwell Banker Referans Gayrimenkul
Gayrimenkul
Kartal, İstanbul Anadolu
6.202 ziyaretçi 2 takipçi

Gayrimenkul Danışmanı

GENEL NİTELİKLER VE İŞ TANIMI
Coldwell Banker Referans Gayrimenkul, dinamik ve başarı odaklı bir ekibe katılmak üzere deneyimli veya deneyimsiz Gayrimenkul Danışmanları arıyor. Siz de kariyerinizi emlak sektöründe şekillendirmek ve Coldwell Banker Referans Gayrimenkul ekibine katılarak büyüyen bir başarı hikayesinin parçası olmak istiyorsanız, doğru yerdesiniz.


Görevler:

Bu pozisyon, müşteri taleplerini anlama, potansiyel müşterilere hizmet verme, emlak piyasasını takip etme ve satış işlemlerini yönetme süreçlerini içerir. COLDWELL BANKER REFERANS GAYRİMENKUL olarak, müşteri memnuniyetini ön planda tutan, etik değerlere bağlı kalarak çalışan ve ekip içinde birlikte başarıya ulaşan bir yaklaşım benimsiyoruz.

Neden COLDWELL BANKER REFERANS GAYRİMENKUL?

Sektördeki lider konumumuz ve güçlü markamızla, size en iyi destek ve olanakları sağlıyoruz.Sürekli eğitim ve gelişim fırsatları ile kariyerinizi şekillendirme şansına sahip olacaksınız.Dinamik ve dostane bir çalışma ortamında, ekip ruhunu ön planda tutarak çalışma fırsatı.

Eğer siz de bu heyecan verici yolculuğa katılmak ve kariyerinizde bir sonraki adımı atmak istiyorsanız, başvurunuzu bekliyoruz!

Aranan Nitelikler

Firmanın Diğer İş İlanları

Benzer İş İlanları