Keya Real Estate
Gayrimenkul
Çankaya, Ankara
5.114 ziyaretçi 0 takipçi

Gayrimenkul Danışmanı

GENEL NİTELİKLER VE İŞ TANIMI

*** Gayrimenkul danışmanı olmak hayalinizdeki kendi işinizi kurmak üzere başvurunuzu yapmadan önce, ilanımızın tamamını okuyup anlayarak, başvuru esnasındaki soruları eksiksiz yanıtlayarak başvurunuzu tamamlayınız. İlan metninin tamamını okumadan yapılan başvurular değerlendirmeye alınmamaktadır.

"KEYA REAL ESTATE'ye Katılın…" Kazananlar arasında yerinizi alın…

KEYA REAL ESTATE çatısı altında, emlak pazarlama sektöründe gayrimenkul danışmanı olmak isteyen, girişimci vizyon ve ruha sahip, iletişim becerileri yüksek, KEYA REAL ESTATE eğitimleri ile kendini geliştirmeye açık, çalışma disiplinine sahip, kurumsal kimliğimizi temsil edebilecek Bay/Bayan gayrimenkul danışmanları / gayrimenkul danışmanı olmak isteyen adayları, ekibimize katarak büyüyoruz….

GAYRİMENKUL DANIŞMANLIĞI MAAŞLI BİR İŞ MİDİR?

Gayrimenkul danışmanlığı maaşlı bir iş değil, yüksek oranlı gelir paylaşımı sistemi üzerine kurulu bir meslektir. Bireysel bir emlak ofisi açmanın yüksek maliyeti, kurumsal olmama ve diğer zorlukları yaşamadan KEYA REAL ESTATE kurumsal çatısı altında, düşük maliyetle müşterilerinize modern bir ofiste, profesyonel hizmet verebilme imkanına sahip olursunuz. Dolayısı ile maaş geliriniz olmaz, performansınızla doğru orantılı her işleminizden KEYA REAL ESTATE paylaşım oranları üzerinden, yüksek gelirler elde edebilirsiniz.

Aranan Nitelikler

İlan Başvurulara Aktif Değil

Benzer İş İlanları