Remax Mavi Vehbi Can Kürümoğlu
Gayrimenkul
Karşıyaka, İzmir
3.599 ziyaretçi 4 takipçi

Gayrimenkul Danışmanı

Remax Mavi; "Gayrimenkul Danışmanı" çalışma arkadaşları arıyor.

İzmirin en genç ve dinamik kadrosuna sahip Re/Max Mavi Karşıyaka ofisi, yaş ve cinsiyet fark etmeksizin, hayatını değiştirmek isteyen Gayrimenkul Danışmanı arıyor.

Neden RE/MAX Mavi ?
Dünyanın en çok satan Gayrimenkul Danışmanlık firması RE/MAX’in Ege'nin en gözde bölgesi Karşıyaka'da insan odaklı bir kurumda, kaliteli ve güler yüzlü çalışma ortamında, kendi belirlediğiniz koşullarda çalışmak için bu ilanı okumaya devam edin.

RE/MAX Mavi bana ne kazandıracak?
RE/MAX Mavi için daha önceden bu sektörde çalışmamış adaylar tercih sebebidir. Başarısı ispatlanmış eğitim programlarımız ile çok kısa sürede gelir sağlamaya başlayabilirsiniz.
Hayatını RE/MAX Mavi ile devam ettirmek isteyenler için başladığınız günden itibaren ofis brokerları Vehbi Can Kürümoğlu ve Elif Kürümoğlu koçluğunda kişiselleştirilmiş ücretsiz eğitimleriniz başlayacak.
RE/MAX Mavi ofisine özel tamamıyla saha eğitimi ve tecrübe paylaşımı içeren 6 haftalık Superstarts eğitimini ücretsiz alacaksınız.

Siz de sektörün en başarılıları ile birlikte yol almak ve hayatınızı değiştirmek istiyorsanız başvurularınızı bekliyoruz.

Aranan Nitelikler

İlan Başvurulara Aktif Değil

Benzer İş İlanları