Detay İnşaat Gayrimenkul Yapı
Gayrimenkul
Pendik, İstanbul Anadolu
9.010 ziyaretçi 1 takipçi

Gayrimenkul Danışmanı

Detay Gayrimenkul Pendik İlçesinde 2010'dan beri faaliyet gösteren, güven veren en prestijli gayrimenkul mağazasıdır. Gayrimenkul mağazamız 40 kişilik bir ekibin en iyi teknolojik altyapı ile çalışabileceği şekilde dizayn edilmiştir. Eğitim programımızda size tüm bilgi ve tecrübemizi aktarıyoruz, sizi çalışmaya hazır hale getiriyoruz.
Bizimle çalışacak ''Gayrimenkul Danışmanı'' arıyoruz.
Bölgesinde uzman ve deneyimli danışmanlar ile çalışmaktadır. PENDİK, TUZLA, KARTAL, MALTEPE, KADIKÖY bölgelerinde aktif olarak Konut, İşyeri, Bina, Arsa, Dükkan&Mağaza gibi mülklerin satış ve kiralaması işlerini yapan bir kurumdur. Ayrıca diğer bir uzmanlık alanı olan yatırımlık mülkler konusunda, özel bir çalışma alanı olan kurumumuz üst düzey hizmet vermektedir.
Sektörün büyük ve güvenilir kurumlarından olan detay gayrimenkul danışmanlığı fırsatı sizi bekliyor. Pendik, kartal ve tuzla Bölgesine hakim, hazır kurulu ve prestijli ofisimizde, belirli eğitimler alacak ve bu eğitimler sayesinde sabit bir maaş olmadan %50 PRİM sistemi ile kazanç elde etme fırsatı yakalayacaksınız.

Aranan Nitelikler

İlan Başvurulara Aktif Değil

Benzer İş İlanları