Enteksis Teknoloji Sistemleri Tic Ltd Şti
Medikal
Bakırköy, İstanbul Avrupa
18.489 ziyaretçi 13 takipçi

Diyetisyen

Beslenme ve Diyetetik bölümünden mezun olan Diyetisyen arkadaşımız ile uzun süreli bir iş birliği yapmayı arzu ediyoruz. Alışılagelmişin biraz dışında biraz yenilikçi biraz da gelişimci…

1. Şirket merkezimiz İstanbul’un en kalabalık merkezlerinden birisi olan İstanbul Dünya Ticaret Merkezi kampüsünde EGS Bloklarında ve herkesin ulaşabileceği bir lokasyonda olduğu için ve showroom şeklinde olduğu için haftada bir-iki gün bu bölgenin çalışanlarına sunacağımız anduwellness konsepti ile beslenme ve andulasyon seans hizmetlerinin bütüncül bir şekilde sunulması.

2. Haftanın diğer günlerinde ise, hedef kitlemiz olan Doktor, Diyetisyen, Fizyoterapistler ile telefon ön görüşmesi yapılması, detay görüşme için randevu alınması neticesinde ziyaret edilerek ilgili sağlık uzmanına, beslenme ve andulasyon, fiziksel aktivasyon + andulasyon gibi konularda bilimsel temellere dayanarak hazırlanan sunumun yapılması. Sunum sonrasında oluşan talebe göre siparişin alınarak sisteme girilmesi ve teslim tarihin belirlenmesi.

3. Belirlenen teslim tarihinde adrese kargo organizasyonunun yapılması, kargolanmış olan ürünlerin açılması ve kurulum hizmetlerinin yapılarak kullanıcı eğitimlerinin verilmesi.

4. Kongre, Sempozyum veya özel belirlenen günlerde Üniversitelerde düzenlenecek, bilimsel temellere dayalı “Beslenme ve Andulasyon” vb başlıklarla hazırlanacak sunumların yapılması. Gerektiğinde bu organizasyonlarda uygulama demo seanslarının ve Andulasyon Teknolojisinin tanıtımının yapılması.

5. İş gereği yapılması gereken raporlama, satış hedeflerinin belirlenmesi vb işlerin yapılması.

Aranan Nitelikler

İlan Başvurulara Aktif Değil

Benzer İş İlanları