Akay Life Sağlık Tur Med Dan ve Dış Tic Ltd Şti
Sağlık
Bahçelievler, İstanbul Avrupa
10.354 ziyaretçi 5 takipçi

Diş Hekimi Asistanı

GENEL NİTELİKLER VE İŞ TANIMI

2009 yılında kurulan Grubumuz, kurulduğu günden bugüne modern, yüksek teknolojili klinik ortamında birinci sınıf tedavi hizmetlerini sunan bir diş kliniği olmuştur. Uzman doktor kadromuzun tecrübeli elleriyle mükemmelliğini sunarak dünyadaki binlerce gülümsemeye gururla imza atan Grubumuz, İstanbul’un Avrupa ve Anadolu yakalarında (Bağcılar - Bahçelievler - Yenibosna - Zeytinburnu - Kozyatağı) Ankara ve Antalya’dan sonra şimdi de Riyad’da! Londra – Cezayir – Hindistan’da irtibat ofislerimiz ile hasta memnuniyetine devam etmektedir.

İŞ TANIMI

Hekimin asiste edilmesi, panaromik röntgen, sterilizasyon, kreşuar ve unit dezenfeksiyonunun yapılması, unit içi malzeme tespiti vs.
Cerrahi - Endodontik ve Protez alanındaki işlemlerin yapılması için ilgili hekimin asiste edilmesi vb.

WE MAKE YOU SMILE

'Yüzünüzü Güldürüyoruz' ve 'Yaşam Gülüşünüzde Saklı' mottoları ile Türkiye genelinde ve yurt dışında daha fazla şube açarak erişilebilirliğimizi genişletiyoruz. Çeşitli, modern, en son teknolojide tedavi hizmetlerimizi sunarak hayallerinizdeki gülümsemeye sizi kavuşturmaya devam ederken, en yüksek kalite standartlarıyla entegreli müşteri hizmetleri ve hasta memnuniyetleri en önemli önceliğimizdir ve bu hassasiyetimiz devam edecektir.

NEDEN BİZE KATILMALISIN?

Grubumuzda kariyer; kapsayıcı, büyüme odaklı ve ödüllendirici bir kültürü teşvik etmeye yol açarak, tutkulu kararlı ve ilham verici bir ekip ile birlikte çalışarak her gün yeni bir şeyler öğrenmek anlamına gelir.

Grubumuz, gelişebileceğiniz ve kendinizi yeniden keşfedebileceğiniz bir kültür sunuyor ve dünyayı daha gülümsenmeye değer kılabilecek memnuniyetler yaratmaya devam ediyor.

BİZDEN BİRİ OL!

İstanbul - Antalya - Ankara kliniklerimiz bünyesinde değerlendirilmek üzere Diş Hekim Asistanı takım arkadaşları arayışımız bulunmaktadır.

Aranan Nitelikler

Firmanın Diğer İş İlanları

Benzer İş İlanları