Mesut Bilgisayar San.Tic.Ltd.Şti.
Bilgisayar / BT / Internet
Çankaya, Ankara
21.334 ziyaretçi 6 takipçi

Tarayıcınız video oynatmayı desteklemiyor.

Bilgisayar Donanım / Teknolojisi Teknikeri

Firmamızda değerlendirilmek üzere stajyer aranmaktadır. Firmamıza alınacak stajyer öğrenci fazlası olduğunda, öğrencilerin staj mağduriyeti yaşamaması için, firmamıza başvurarak başka meslektaşlarımıza yönlendirerek staj imkanı sağlamaktayız. Staj süresi bittiğinde başarılı olan stajyer, firmamızda kadro boşluğu var ise kadroya alınacaktır.
Başka özel şirketlere referans vererek de, iş imkanı sağlayacaktır. Önceki yetiştirdiğimiz öğrenciler, büyük şirketlere referansımızla girmiş, yüksek maaşlarla çalışmakta ve firmamızın gurur kaynağı olmuşlardır.
Yukarıda bahsedilen staj için, Çıraklık Eğitim Merkezine gidenler, Açık Meslek Lisesi, Düz Lise veya Meslek Liseleri, 2 Yıllık Meslek Yüksek Okulları, 4 Yıllık üniversite, İş-Kur Eğitimi Mezunu, Mesleki Eğitim Mezunu, Halk Eğitim Mezunu, Belediye Meslek Eğitimi Kurs Mezunu, gibi öğrenciler, zorunlu staj için başvurabilirler.
Öğrenciler haricinde, staj yapamamış, boş zamanını değerlendirmek, kendini geliştirmek, tecrübe kazanmak isteyen yaş sınırı zorunluluğu olmayan bayanlar da yaralanabilirler. Meslek öğrenmeye gelen tüm stajyerlerin, cep telefonu, facebook, twıtter gibi sosyal paylaşım siteleri bağımlısı olmaması gerekmektedir. Bu tip alışkanlıklar iş yerlerinde meslek öğrenilen merkezde hoş karşılanmamaktadır.

Aranan Nitelikler

İlan Başvurulara Aktif Değil

Benzer İş İlanları