Enteksis Teknoloji Sistemleri Tic Ltd Şti
Medikal
Bakırköy, İstanbul Avrupa
18.491 ziyaretçi 13 takipçi

Beden Eğitimi ve Spor Öğretmeni

Şirketimizin hhp Andulasyon Terapi Sistemleri biriminde aşağıdaki iş tanımı doğrultusunda çalışmak üzere BESYO (Beden Eğitimi ve Spor Yüksek Okulu) bölümünden mezun çalışma arkadaşları arıyoruz.

1.Hedef kitlemiz olan Doktor, Diyetisyen, Fizyoterapist, Psikolog, Spor ve Sağlıklı Yaşam Merkezleri gibi merkezlere yapılan ürün (Andulasyon, Andumedic, Andubalance gibi) satışlarının sisteme girilmesi, alıcı ile birlikte teslim tarihinin belirlenmesi, bu teslim tarihine uygun olarak ürünlerin kargoya verilmesi için gerekli hazırlıkların yapılması, belirlenen teslim tarihinde adrese kargolanmış olan ürünlerin açılması ve kurulum hizmetlerinin yapılarak kullanıcı eğitimlerinin verilmesi.

2. Kargo ile gönderilemeyecek durumlarda ürünlerin şirket aracıyla teslim edilmesi ve kurulum hizmetlerinin yapılarak kullanıcı eğitimlerinin verilmesi.

3. Kongre, sempozyum veya özel belirlenen günlerde üniversitelerde düzenlenecek, bilimsel temellere dayalı “Spor ve Andulasyon” vb başlıklarla hazırlanacak sunumların yapılması. Gerektiğinde bu organizasyonlarda uygulama demo seanslarının ve Andulasyon Teknolojisinin tanıtımının yapılması.

4. İş gereği yapılması gereken raporlama, satış ve teslimat hedeflerinin belirlenmesi vb işlerin yapılması.

Aranan Nitelikler

İlan Başvurulara Aktif Değil

Benzer İş İlanları