İdeal-Pak Otomatik Ambalaj Makinalari San A.Ş.
Üretim
Başakşehir, İstanbul Avrupa
7.542 ziyaretçi 2 takipçi

Argon Kaynak Ustası

İDEAL-PAK OTOMATİK AMBALAJ MAKİNALARI SANAYİ A.Ş. Sektörün iyi yetişmiş AR-GE vizyonu olan girişimcileri tarafından 01 Mart 2011 tarihinde KOSGEB in girişimci desteğiyle İSTANBUL da kurulmuştur.
KOSGEB tarafından 2011 Yılında İstanbul’da kurulan en iyi girişimciler arasında gösterilen İDEAL-PAK A.Ş. 2016 yılında da TÜBİTAK tarafından Türkiye’nin yatırım yapılabilir en iyi firmaları arasında gösterilmiş BORSA İSTANBUL da tanıtımı yapılmıştır.
İDEAL-PAK A.Ş. Gıda ve Medikal ürün imalat sektörünün en büyük firmaları tarafından tercih edilen bir firma konumuna gelmiştir. Kalitesiyle takdir edilmiştir.
İdealinizdeki Makine, Sorunsuz Servis sloganıyla yola çıkan İDEAL-PAK A.Ş. imalat kadar servisin de öneminin bilincinde olarak hizmet kalitesi ve güvenilirliğini müşteri memnuniyetini en üst seviyede tutarak gün geçtikçe daha da iyiye taşımaktadır.
Türkiye'de üretilmeyen ihtiyaç duyulan makine ve ekipmanları belirleyerek kendi özgün tasarımı ile AR-GE odaklı bu makine ve ekipmanların üretimini yapmak, ülke olarak İthalatın azalmasına, ihracatın artmasına katkı sağlamak.

Faaliyet Alanlarımız: Gıda, Medikal ve Endüstriyel Ürün Ambalajlama Paketleme Makinaları ve Endüstriyel Otomasyon Sistemleri.

Firmamızda görevlendirilmek üzere '' ARGON KAYNAK USTASI '' alınacaktır.

CUMARTESİ / PAZAR TATİLDİR.
NOT : Maaşlar Her ayın 05 inde banka hesabına yatar.
SGK lar alınan maaş üzerinden ödenir. Vergi dilimi arttıkça maaş düşmez.
Mesai : Haftaiçi %50, Pazar %100 ve Tüm resmi tatiller tatil.

Aranan Nitelikler

İlan Başvurulara Aktif Değil

Benzer İş İlanları