Bu ilan başvurulara aktif değil. Benzer iş ilanları ilginizi çekebilir.
İlan Tarihi : 23 Nisan 2020

Çağrı Merkezi Satış Temsilcisi

Sigortex Sigorta ülkemizin dijital olarak gelişen gerekliliklerine ayak uydurmak ve toplumun hızlı bir şekilde entegre olduğu dijital ve mesafeli satış yöntemleri vasıtasıyla bireylerin sigorta ihtiyacını karşılamak adına web online, çağrı merkezinden ve sahada mobil olarak bulunan satış uzmanı teknik personellerimiz vasıtasıyla, bireylerin sigorta karşılaştırması ve satın alması alanında kendine özgü farklılıklarıyla yola çıkmış sigortacılık kanunu ve mesafeli satış yönetmeliği doğrultusunda faaliyette bulunan sigorta acentesidir.

Çeşitli sosyal medya platformları, sesli/görsel/yazılı medya ve diğer her türlü(el ilanları, sokak afiş ilanları vb.) iletişim kanalları vasıtasıyla müşteriyi kendimizden haberdar edip online sigorta satış kanalımız olan web sitemiz www.sigortex.com adresine ulaşmasını sağlayarak müşterinin kendi ihtiyacı olan ürünü kendi seçenekleri doğrultusunda poliçeleştirerek anında online satın almasına olanak yaratmak ve bu esnada müşterinin talebi halinde anında online ve çağrı merkezi çalışanlarımız vasıtasıyla müşteriye doğru fiyata doğru ürünü almasında yardımcı olup müşteri memnuniyeti oluşturarak.
Yine, çeşitli sosyal medya platformları, sesli/görsel/yazılı medya ve diğer her türlü(el ilanları, sokak afiş ilanları vb.) iletişim kanalları vasıtasıyla müşteriyi sigortex’den ve sigorta ürünlerinden haberdar ederek müşterinin kendisiyle iletişim isteği oluşturmak ve bu istek doğrultusunda çağrı merkezimizdeki satış uzmanı teknik elemanlar vasıtasıyla müşteriye dönüş yaparak ürün hakkında doyurucu açıklayıcı bilgi sahibi yapıp, müşteriyle iletişim halinde teklif oluşturup devamında bu teklifi anında poliçeleştirip online ödeme alıp müşteriye poliçeyi satarak.
Sahada mobil halde bulunan, çağın pazarlama teknikleri ve iletişimi doğrultunda sigortacılık eğitim almış ve çağın gerekliliklerine uygun teknolojik ekipmanla donanmış teknik personellerimiz, ev, işyeri, toplu mekanlar ziyaretleri yaparak, müşterilerle yüz yüze iletişim kurup ihtiyacı olan sigorta ürününü belirleyip anında poliçeleştirip satarak.

Mesai saatlerimiz, Pazartesi-Cuma 09:00-18:00 (Fakat gelinen son süreçte alt yapımız ve işimizin teknik şartları müsait olduğu için evden çalışıyoruz)

Ücret olarak SSK+Maaş+Artı Prim veriyoruz.

Firmamızda görevlendirilmek üzere '' Çağrı Merkezi Satış Temsilcisi '' aramaktayız.

Aranan Nitelikler

  • İş bavrusunda bulunacak arkadaşların aradığımız vasıf, özellikler ve tecrübeler konusunu dikkatli ve detaylı okumasını özellikle rica ediyoruz,
  • Kesinlikle daha önce çağrı merkeziden , telefonda herhangi bir ürün satışı yapmış olan, (Telefonla müşteri danışmanlığı, telefonla müşteri temsilciliği, telefonla müşteri bilgilendirme, vb. yapmış olmasını kabul etmiyoruz) ,
  • Daha önce sigortacılık bilgisi bulunan ve tecrübesi olması şartımız yoktur ( Şirket iç eğitimi ile sigortacılık eğitimi veriyoruz )
  • Uzun vadeli çalışabilecek gelecek kariyer planlamasını şirketimiz bünyesinde ve şirketimizin kurumsal geleceğine endeksli olarak yapacak,
  • Öğrenmeye ve gelişmeye açık olabilecek, telefonda satış yapabilecek öz güvene, iletişim becerisine,diksiyona ve motivasyona sahip çalışma arkadaşları arıyoruz.
  • İlan Numarası: 24753
  • İlan Tarihi: 23 Nisan 2020
  • Cinsiyet: Erkek / Kadın
  • Çalışma Şekli: Tam zamanlı
  • Çalışma Yeri: Ankara - Çankaya
  • Pozisyon: Çağrı Merkezi Satış Temsilcisi, Tele-Satış Elemanı, Müşteri Temsilcisi
  • Deneyim: 1-2 Yıl
  • Sektör: Sigorta Şirketleri
  • Eğitim Durumu: Lise Mezunu, Ön Lisans Mezunu / MYO Mezunu, Lisans Mezunu, Yüksek Lisans Mezunu
  • Maaş Aralığı: 3.000 - 4.000 TL
  • Alınacak Kişi Sayısı: 10
  • Sosyal Haklar: Yol + Yemek + Prim + İkramiye
  • Kapanma Tarihi: 04 Ağustos 2020
1317
Görüntülenme

Firmanın Diğer İş İlanları

Çağrı Merkezi Satış Temsilcisi aranıyor. Çağrı Merkezi Satış Temsilcisi ilanına başvuru yapabilmeniz için cvbenim.com da özgeçmişinizin olması gerekmektedir. Konuşan Cv (cv video) leri olan adaylar CV’leri ve cv videoları başvurularda üst sıralarda görüntülenecektir. Cvbenim.com’a iş arayan girişi yaptıktan sonra "Başvuru Yap" butonuna basarak iş başvurusu yapabilirsiniz. Firmanın cvbenim.com daki diğer iş ilanlarını Sigortex Sigorta Aracılık Hizmetleri Ltd Şti sayfasından görebilir veya İş İlanları sayfasından kariyer hedefinize uygun diğer iş ilanlarına gözatabilirsiniz.
Çerezler ile toplanan kişisel verileriniz, Çerez Politikamızda belirtilen amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde kullanılacaktır. Kapat