5.992 ziyaretçi 5 takipçi

Treo Bilgi Teknolojileri A.Ş.

Bilişim

Eyüp, İstanbul Avrupa

Treo Bilgi Teknolojileri A.Ş.

Treo Bilgi Teknolojileri A.Ş. Hakkında

Türkiye’nin önde gelen bilişim firmalarından biri olarak, kurulduğumuz 2005 yılından bu yana sayısı her geçen gün artan müşterilerimiz ve iş ortaklarımızla birlikte hızla büyüyoruz. %100 müşteri memnuniyeti sağlama misyonuyla; network ve güvenlik, sunucu ve depolama, sanallaştırma, otomasyon, kurumsal yedekleme çözümleri, teknoloji servisleri ve kişisel sistemler & MS lisans satışı alanında hizmet veriyoruz. Proje ekibimiz, satış ekibimiz ve teknik ekibimizle müşteriden müşteriye değişen ihtiyaçlara özel çözümler geliştirirken; satış sonrasında da devam eden teknolojik takip ve destek hizmetlerimizle 7/24 müşterilerimizin iş sürekliliklerinin korunması için çalışıyoruz. Sertifikalı sistem uzmanlarından oluşan deneyimli kadromuzun bilgi teknolojileri sektöründeki uzmanlığından ve tecrübelerinden faydalanarak, müşterilerimize rekabet avantajı sağlıyoruz.Sürekli olarak kendimizi geliştirmeye odaklı iş anlayışımız ve iş ortaklarımızla uzun süreli ve karşılıklı güvene dayalı ilişkiler kurma felsefemiz doğrultusunda sektörde fark yaratıyor, müşterilerimize değer katıyoruz.

Treo Bilgi Teknolojileri A.Ş. İş İlanları

  • İlan Detayı Hızlı Başvur
    İncelendi 20 Nisan
    Sistem Destek Uzmanı Treo Bilgi Teknolojileri A.Ş.
    Tam zamanlı İstanbul Avrupa - Eyüp
  • Treo Bilgi Teknolojileri A.Ş. iş ilanları sayfası ile, aktif ve güncel iş ilanlarına ulaşabilirsin. Treo Bilgi Teknolojileri A.Ş. iş başvurusu için cvbenim.com'daki ilanları takip edebilirsin. Treo Bilgi Teknolojileri A.Ş. iş ilanlarına başvuru sırasında yaşadığın bir sorun olursa bizimle iletişime geçebilirsin.

    Firmanın İletişim Bilgileri

  • İletişim bilgilerini görmek için üyelik oluştur.
  • Üyelik Oluştur
  • Daha önce üyelik oluşturduysan giriş yap.
  • Giriş Yap
  • Çerezler ile toplanan kişisel verileriniz, Çerez Politikamızda belirtilen amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde kullanılacaktır. Kapat