Cv Video

Cv Video = Konuşan Cv

Evet Cv Video ile Konuşan Cv terimleri birbiriyle birebir aynı anlama gelmektedir.

Yazılı özgeçmişini oluşturduktan sonra, ister elinde hazır olan Konuşan Cv yani Cv Video nu yükler, ister sisteme girip kendini anlatacağın yeni bir Cv Video çekersin. Eğer beğenmediğin bir bölüm olursa, o kısmı kesip yeniden düzenleyebilirsin. Kariyer yolcuğundaki etkili ilk adımı atmış olursun.

Kendini anlatırken elini kolunu nereye koyacağını düşünerek yaşadığın stresi yaşamaktan Cv Video özelliği ile kurtulmuş olursun. Böylece kendini en etkili şekilde göstermiş olacağın bir Cv oluşturmuş olursun.

Yazılı bir özgeçmişten daha fazlasını da sunmuş olursun. Mesela tecrübe sahibi olduğun sektörden farklı bir sektöre geçiş yapmak isteyen bir adaysan Cv Video sayesinde bunun sebeplerini ve aslında istediğin alanda ne kadar başarılı olabileceğin rahatlıkla aktarabilirsin.

Oluşturduğun özgeçmiş belgende altını çizmek istediğin ya da aktaramadığın bir yeteneğin varsa yine Konuşan Cv yardımına koşar.

Telefon mülakatlarıyla zaman kaybı yaşatabilecek öngörüşmelerden kurtulmuş olursun ve  direkt mülakata çağrılırsın. Cv Video ile mülakata gitmeden önce işverenin istediği tüm bilgiyi aktarmış olacağın için işveren firmaya öngörüşme yerine geçen bir Konuşan Cv sunmuş olursun.

Oluşturduğun Cv Video yani Konuşan Cv iş verenler dışında kimseyle paylaşılmaz. Cvbenim.com kariyer yolculuğunda yükselmen için bütün ayrıntıları çoktan düşünmüştür. Bu süreçte bütün kişisel bilgilerin Cvbenim.com’da yüksek güvenlikli sunucularda uçtan ucu şifreleme yöntemiyle ve büyük bir özenle saklanmaktadır.

İlginizi Çekebilir

Yeni Nesil İş Arama

Cv Benim.com Yeni Nesil İş Arama terimiyle bir bütündür. Slogan niteliğindeki bu terim adından da …