Ana Sayfa / Yeni Nesil Cv / Cv Video ve Güvenlik

Cv Video ve Güvenlik

Cvbenim.com işveren ve iş arayan kesimin internet ortamında bir araya gelmesini sağlayan insan kaynakları, iş arama sitesidir ve burada işini en güvenli şekilde yapmayı esas alır.

Cv Benim’de  iş arayan adaylar normal kısa özgeçmişlerine ek olarak kendilerine ait olan Cv Video çekerek ve bu videoları başvuru yaparken kullanarak kendilerini daha etkili ve başarılı bir şekilde anlatmış olurlar.Oluşturulan her Cv Video işverenler tarafından izlenir  ve  kendileri için en doğru adayı görüşmeye çağırırlar. Böylece hem işveren hem de iş arayan kesimin zaman kaybı neredeyse sıfıra ulaşır…

Ancak, adaylar kendi içerisinde Cv Video hakkında “Güvenlik” sorunsalı yaşayabilmektedirler.Aksi bir durumda Cv Benim’in buna güvenlik ihlaline izin vermeyeceğini belirtmek isteriz. Burada iş arayan aday profilini ve tüm cv bilgilerini adayın izin verdiği işveren firmalar haricinde 3.şahıslar asla göremezler. Her konuda olduğu gibi Cv Video için de aynı sorumluluk ve güvenlik maddesi geçerlidir. Bu sayede adaylar güvenle cv videoları oluşturabilir, bilgilerini dilediği işverenlerle paylaşabilirler.


İşveren ve iş arayan adaylara aracılık hizmeti veren cvbenim.com bakış açısını içinde bulunulan çağa odaklayarak; adayların olumsuz görüşmelerle vakit kaybı yaşamasını önlemek ve işverenlerin en hızlı şekilde şirketlerin kimliğine uyum sağlayabilecek personeli seçmesini sağlamak amacıyla kurulmuştur ve bu görevi de yine taraflar adına en güvenli şekilde gerçekleştirmektedir.

İş ilanları ve ücretsiz iş ilanı yayınlamak ve iş başvurusu ile cv veya özgeçmiş oluşturma gibi her konuda sizlere zaman tasarrufu sağlayan cvbenim.com bunu en güvenli şekilde yapmayı esas alır. Yüksek güvenlikli sunucuları ve uçtan uca şifreleme yöntemiyle bilgilerinize üçüncü kişiler tarafından ulaşılmaması için tüm tedbirler de yine cvbenim.com tarafından alınmıştır.

Cvbenim.com; 04/07/2016 tarihi ile 03/07/2019 Tarihleri arasında Özel İstihdam faaliyetlerinde bulunmak üzere Türkiye Çalışma ve İş Kurumu (işkur) tarafından 30.06.2016 tarih ve 102770 sayılı karar ve 875 nolu belge ile faaliyet göstermektedir. 4904 sayılı kanun uyarınca iş arayanlardan ücret alınması yasaktır.

İlginizi Çekebilir

Yeni Nesil İş Arama

Cv Benim.com Yeni Nesil İş Arama terimiyle bir bütündür. Slogan niteliğindeki bu terim adından da …