Ana Sayfa / Güncel Haberler / Başarılı İnsanların Çalıştıkları Ortamda Yapmadıkları Şeyler

Başarılı İnsanların Çalıştıkları Ortamda Yapmadıkları Şeyler

Sosyal medya arkadaşı olmak: 

İş arkadaşlarınız ve patronunuzla kesinlikle sosyal medyadan arkadaş olmamalısınız. İş arkadaşlarınızın görmemesi gereken bir şeyler paylaşabilirsiniz veya etiketlenebilirsiniz. Bu da kariyeriniz açısından sorun oluşturabilir..

Diğer iş arkadaşlarınız hakkında dedikodu yapmak: 

Nedeyse her iş ortamında  2 – 3 tane dedikodu yapan insan kesinlikle vardır. Onların arasına katılmamaya özen göstermelisiniz.. Mümkünse iş yerinde kimse hakkında yorumda bulunmamanız sizin yararınıza olacaktır.

Din ve siyasi görüş hakkında konuşmak:

Herkesin dini ve siyasi görüşü kendine özeldir.. İş yerinde sizin yapmanız gereken şey; işinizi yapmaktır. İş arkadaşınızın siyasi ve dini görüşü sizi etkilememeli. İşini yaptıktan sonra çok da önemli olmayan bu konular aksi durumda kariyerinizi etkileyebilir.  

Tatil günlerinde yapılan aktivelerden bahsetmek:

Tatiliniz çok güzel geçmiş olabilir, yalnız ertesi gün işe geldiğinizde sürekli bundan bahsederseniz, insanların gözünde duruşunuz bozulabilir.  

Alınan maaş hakkında konuşmak: 

İş yerinizde kimseye ne kadar maaş aldığınızı söylemenize gerek yoktur. Aynı pozisyonda olup da sizden daha az ücrete çalışan bir arkadaşınız varsa iş çok karmaşık bir hale gelebilir.. O arkadaşınız ile aranızın bozulmasına sebep olabilirsiniz.  

Aile hayatında neler olduğundan bahsetmek:

Hiç kimseye özel hayatınızdan bahsetmemeniz en iyisi. Çoğu iş arkadaşınızın ilgisini bile çekmez. İş ve ev hayatını birbirine karıştırmamanız sizin için daha doğru olacaktır…

Başarılı insanlar tüm bunlara uyarak şuanki başarılarını elde etmişlerdir..