9.726 ziyaretçi 3 takipçi

Arer Özel Güvenlik ve Sosyal Hizmetler

Güvenlik

Gebze, Kocaeli

Arer Özel Güvenlik ve Sosyal Hizmetler

Arer Özel Güvenlik ve Sosyal Hizmetler Hakkında

MİSYONUMUZ : Hizmet sunduğumuz iş yerlerinde sağlıklı ve güvenli bir ortam oluşturmak,bu ortamın getirdiği güvenle verimliliği arttırmak ve işveren-alt işveren-tedarikçi zincirinde sağlıklı ve güvenli bir çalışma sistemi oluşturmak önceliğimizdir.

VİZYONUMUZ : Mutlu bir iş ortamı ve sıkı bir ekip ruhuyla çalıştığımız her alanda çağdaş,öncü,güvenilir,örnek ve tercih edilen bir firma olmak ;güvenlik,temizlik,sosyal hizmetler,iş sağlığı ve güvenliği hizmetlerinde,Toplam Kalite Yönetimi ilkelerini esas alarak yüksek kalite sağlamak ;gelişime açık olmak ve sürekli gelişme yolunda adım atmak ;başta müşterilerimiz olmak üzere çalışma yaptığımız tüm kişi ve kuruluşlarla dürüst ve saygılı ilişkiler kurmak,tam müşteri memnuniyeti sağlamak ;paydaşlarımızla başarılarımızı ve gücümüzü paylaşmak ve hizmet verdiğimiz sektörde öncü olmaktır.

Arer Özel Güvenlik ve Sosyal Hizmetler İş İlanları

Arer Özel Güvenlik ve Sosyal Hizmetler firmasına ait şuan aktif iş ilanı bulunmamaktadır.

  • Arer Özel Güvenlik ve Sosyal Hizmetler iş ilanları sayfası ile, aktif ve güncel iş ilanlarına ulaşabilirsin. Arer Özel Güvenlik ve Sosyal Hizmetler iş başvurusu için cvbenim.com'daki ilanları takip edebilirsin. Arer Özel Güvenlik ve Sosyal Hizmetler iş ilanlarına başvuru sırasında yaşadığın bir sorun olursa bizimle iletişime geçebilirsin.

      Eğer üye değilsen hemen üye ol, uygun iş ilanı yayınlandığında ilk sana haber verelim.

      En yeni ilanlarımız belki sana uygun olabilir...

    Firmanın İletişim Bilgileri

  • İletişim bilgilerini görmek için üyelik oluştur.
  • Üyelik Oluştur
  • Daha önce üyelik oluşturduysan giriş yap.
  • Giriş Yap
  • Çerezler ile toplanan kişisel verileriniz, Çerez Politikamızda belirtilen amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde kullanılacaktır. Kapat